Autolak herstellen en beschermen is een bijzonder delicaat werk. Het vergt een uitgebreide kennis en kunde om een auto op de juiste manier te polijsten en dit volgens de regels van de kunst.

 

Net daarom heeft Etona Detailing bewust gekozen om zich te specialiseren in lakcorrectie en bescherming. Wij zien ons zelf dan ook niet als een poetsbedrijf , maar spreken liever over duurzame autoverzorging, ook wel Detailing genaamd.

 

Helaas is het niet vanzelfsprekend dat het voertuig zijn 

“als nieuw uitstraling lange tijd behoud”  Zij worden onderworpen aan allerlei invloeden, waaronder vervuiling, pekel, insecten, vogeluitwerpselen,

UV-stralen en steenslag. 

 

Tevens kan ook een verkeerde wastechniek ervoor zorgen dat uw voertuig zijn glans en oorspronkelijke kleurdiepte verliest.  

 

Etona Detailing is ontstaan uit deze behoefte “ Het creeren van een on te evenaren glans ”en deze vervolgens afzegelen met een unieke coating of wax,  zodat u er lange tijd plezier van heeft.

ons streven is dan ook absolute perfectie! 

  


Uniek zijn we in de regio met onze FEYNLAB Keramische Coatings. FEYNLAB heeft een Keramische coating op de markt gezet welke een ongeëvenaarde helderheid, glans en bescherming biedt. 

 

De marktleider op het gebied van lak coatings biedt een 

verzegeling met een zelfreinigende werking welke door vele eigenaren van de meest exclusieve auto’s, campers, boten en private jets over de gehele wereld zeer gewaardeerd wordt. 

 

Een FEYNLAB behandeling geeft een daadwerkelijk 

meetbare Keramische laag bovenop de laklaag van de auto, is extreem water en vuil afstotend en geeft een permanente bescherming tegen krasjes, die niet oplost met de tijd en resulteert in een diepe glans.

 

Wat we aanbieden is een totaalpakket op het gebied van exclusieve auto verzorging, tevens werken e op locatie middels onze VIP service. Of het nu gaat om onze “Luxury Wash” of uw auto volledig terug brengen in een excellente staat met onze “Royal Detail”.

U bent bij Etona Detailing altijd welkom.

 

Voor meer informatie over onze services  en behandelingen verwijzen wij u graag naar het services menu onder de knop Behandelingen-Pakketten , hier vindt u zorgvuldig samengestelde pakketten met prijsindicatie.


VOLG ONS,