Wat is een FEYNLAB Keramische Coating?

FEYNLAB  is een harde Keramische transparante coating die een permanente bescherming biedt aan alle lakken.

Of het nu gaat om Auto lakken, Boten, Campers, Private Jets of zelfs Helikopters.


Wat maakt FEYNLAB zo anders?

Uniek zijn we in de regio met onze FEYNLAB behandelingen, FEYNLAB heeft een Keramische Coating op de markt gezet welke een ongeëvenaarde helderheid, glans en bescherming biedt. De marktleider op het gebied van lak coatings biedt een verzegeling met een zelfreinigende werking welke door vele eigenaren van de meest exclusieve auto’s  ,boten ,motoren en campers over de gehele wereld zeer gewaardeerd wordt. 

 

Een FEYNLAB behandeling geeft een daadwerkelijk meetbare Keramische laag bovenop de laklaag ,

is extreem water en vuil afstotend en geeft een permanente bescherming die niet oplost met de tijd en resulteert in een diepe glans. Daarnaast biedt FEYNLAB een reeks unieke coatings die Self-HEAL Technologie bevatten, deze coating is in staat om volledig te herstellen van micro krasjes, marring, lichte swirl en kransvormig in de vorm van spinnenwebben.

 

FEYNLAB is geen beschermende wax of lakverzegeling die afbreekt bij het wassen of aangetast kan worden door regen, strooizout of andere natuurlijke elementen. FEYNLAB hecht zich permanent aan de lak en geeft dus een definitieve bescherming die niet afneemt op oplost.

 

Een enkele laag FEYNLAB protection meet een dikte van 2 Microns. In vergelijking met andere beschermproducten is dat 100 keer dikker. Dit maakt het behandelde oppervlak volledig resistent tegen zuurhoudende elementen zoals vogelpoep, zure regen en andere schadelijke stoffen.


Wat zijn de voordelen van een FEYNLAB Keramische Coating?

 

FEYNLAB® voorziet het voertuig van een harde, Keramische  transparante laag die vele malen sterker is dan de originele laklaag, met een enorme kleurdiepte en glans.

 

 

FEYNLAB® is extreem water en vuil afstotend dit geeft na iedere wasbeurt een fantastisch resultaat 

 

FEYNLAB® geeft een permanente bescherming tegen waskrasjes (swirls) en vuil wat zich aan de lak wil hechten zoals boomsappen en teer.

 

Tevens is de extreem harde Keramische beschermlaag in staat om lichte tot gemiddelde krassen te absorberen, waardoor de "als Nieuw" uitstraling velen malen langer behouden wordtVOLG ONS,